Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Emotivni chovani nebo emotivni argumentaci nelze vytykat jen jedne strane sporu, pokud ze stejneho duvodu odmita diskuzi i druha strana. V tomto pripade jednaji emotivne obe strany a zadna z nich nemuze nest pricinu chovani strany opacne. Takze jestlize je nekdo na urcity zpusob argumentace alergicky jako na repku, nemohu ja samozrejme mirnit dusledky jeho osobniho pristupu k veci nebo lecit jeho alergii. Ja mohu premyslet o svych vypadech, druhy zase musi premyslet o sve alergii a oba o neschopnosti racionalni uvahy ze sve strany.

0 0
možnosti

Oni se nechtějí lišit ale to se jim nikdy nepovede, protože se zkrátka liší. Jsou trapní.

1 0
možnosti

Lituji, ale za sňatek považuji soužití muže a ženy s cílem mít dítě.

1 0
možnosti

J12i30r79i 49T52i25c94h71y

2. 6. 2019 17:45

Zdlouhave povidani o nepatrne mensine, ktera se chce odlisovat, ale soucasne chce byt, jako vetsina. Rozporne, podivne. Mensiny je treba tolerovat, specialni vyhody pro ne delat nemusime. Zejmena nesmime povolit, aby kontrolovali cely nas zpusob zivota, vcetne zakonodarstvi.

2 0
možnosti

Ještě jedna poznámka k námětu o základních lidských právech. V ústavě se nevyjmenovávají tisíce odlišností (někdo nemá nohu, někdo nevidí, někdo má nefunkční reprodukční orgány ...), proč by právě homosexuálové měli být výjimkou?

2 0
možnosti

Aktivistický lobbying ze strany homosexuálů je naprosto výstižné. Nemyslím si, že by společnost vyskakovala, kdyby součástí registrovaného partnerství byly vámi zmiňované právní úpravy.

Představím-li sama sobě, že mě vychovávají dvě ženy nebo dva muži, je mi to nechutné. Právo dítěte není na straně představ homosexuálů

5 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS